Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Hermed seneste nyt i forbindelse med Klubbens genåbning. Vores plan for genåbning er blevet godkendt af forvaltningen. Det betyder at Klubben lukker op igen fra på tirsdag den 2/6. Vi har igen normale åbningstider – 12.30 til 18.00. Vores Ungdomsklub vil stadig forblive lukket lidt endnu, så derfor intet aftentilbud.

Klubbens tilbud i de kommende uger vil være præget af at vi langsomt åbner op. Derfor er hverdagen endnu ikke som vi kendte den inden Covid-19. Det betyder at rammerne for klubtilbuddet er mere organiseret og at nogle rum/værksteder vil forblive lukket. Husk at vi i denne forbindelse også stopper med at hente børnene på skolerne. I behøver heller ikke at meddele om jeres børn agter at komme i klub. De kan komme som de har lyst.

Rent praktisk vil vi inddele de forskellige klasser fra samme skoler i egne lokaler, de lokaler er så det tilbud man kan få i klubben og børnene kan kun opholde sig i dette rum. Måske arrangerer de voksne en tur ud af huset.

Klubtilbuddet frem til sommerferien vil derfor være præget af, at den bevægelighed børnene normalt har haft i Klubben, er indskrænket. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi tror på, at vi på denne måde kan tilbyde et sikkert og trygt klubtilbud for jeres børn og de voksne der er rundt omkring dem.

Vi vil opfordre jer til at snakke med jeres børn omkring disse tiltag og hvad det betyder når de kommer i Klubben. Vi satser selvfølgelig på, at alt er så tæt på normalt som muligt, når vi efter sommerferien er i gang igen.

Vi håber på jeres forståelse for at klubtilbuddet i TPHU midlertidigt er anderledes end det vi kender!

Husk at klubben er lukket på mandag da det jo er Pinse samt fredag i næste uge hvor vi har lukket på grund af Grundlovsdag.

Sidst ønskes I alle en god forlænget weekend. Skulle I have spørgsmål så tøv ikke med at kontakte Klubben. Vi fanges på 33 15 69 30 eller mail: klubbentphu@kk.dk

 

Med de bedste hilsner og håb om snarligt gensyn

Ledelsen i Klubben Thomas P. Hejle.

 

 Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930 klubbentphu@kk.dk
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.