Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Som lovet skal I opdateres på den seneste udvikling i forbindelse med Klubbens genåbning. Vi har i dag modtaget en plan for genåbning fra forvaltningen. Det er så ledelsens opgave at udfylde og returnere til vores områdeforvaltning, som så skal godkende den. Det betyder at processen er lidt lang tid undervejs og derfor er der også blevet flyttet lidt rundt på åbningsdato.

Klubben forventes at iværksætte genåbningen fra tirsdag den 2/6. Her vil der blive åbnet op for alle 4-5 klasser samt vores 6-7 klasser. Ungdomsklubben er stadig lukket i den nærmeste fremtid. Så intet aftentilbud endnu.

Det betyder at rammerne for klubtilbud i næste uge fortsat er de samme, altså nødpasning som vi har praktiseret i de sidste par uger. Skulle jeres pasningsbehov have ændret sig væsentligt, og I har brug for nødpasningen i næste uge, så kontakt Klubben og vi finder ud af det.

Vi vil frygtelig gerne i gang igen. Men det ligger os meget på sinde først at åbne når vi er godkendt af forvaltningen. Det betyder at I, når vi igen er i fuld gang, kan forvente et trygt og sikkert klubtilbud for jeres børn samt de voksne som er sammen med dem.

Husk at klubben er Klubben er lukket i morgen torsdag da det er Kristi Himmelfartsdag og fredag er derfor også lukket.

Sidst ønskes I alle en god forlænget weekend. Skulle I have spørgsmål så tøv ikke med at kontakte Klubben. Vi fanges på 33 15 69 30 eller mail: klubbentphu@kk.dk

Med de bedste hilsner og håb om snarligt gensyn

Ledelsen i Klubben Thomas P. Hejle.

 

 Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930 klubbentphu@kk.dk
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.