Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Hermed følger en præcisering omkring Klubbens genåbning og nødpasning fra på mandag den 20.april.

 

Da klubben genåbner på mandag den 20. april er der her en række forbehold som vi vil informere jer om.

Klubben åbningstider fra mandag og frem til den 10. maj vil være 12-16. Årsagen til de ændrede åbningstider er at Klubben er i såkaldt nødpasningsberedskab. Derfor er det også kun børn i 4. og 5. klasse der kan benytte sig af nødpasningen.

Det betyder samtidig at Klubben ikke kan tage imod ALLE 4. og 5. klasser fra vores samarbejdsskoler. Vi ser os derfor nødsaget til at tilslutte os de principper for nødpasning ved en evt. udvælgelse af børn, som Undervisningsministeriet har besluttet.

Forældre som positivt forfordeles er:

1. Forældre med samfundskritiske jobs, herunder bl.a. ansatte i sundhedssektoren, rengøring og dem, der skal passe andre folks børn

2. Forældre til børn i udsatte positioner

3. Forældre, der fysisk skal møde på arbejde

Børn til forældre der er hjemsendt eller kan arbejde hjemme har derfor laveste prioritet i benyttelse af vores klubtilbud under denne nødåbning.

Budgetpartierne er enige om, at de forældre, der passer deres børn hjemme, kan få refunderet dagtilbudsbetalingen når deres institution/dagtilbud er genåbnet.

Med opmærksomhed på ovenstående retningslinjer, har Klubben TPHU derfor rigtig meget brug for at få at vide, hvad dit barns behov er i denne nødpasningsperiode. Vi opfordrer jer til at overveje at holde jeres børn hjemme. Men vi er klar over at denne mulighed har I alle ikke.

Nogle har allerede fortalt os jeres planer, men vi mangler stadig svar fra en del af jer. Det vil hjælpe os ufatteligt meget og disse informationer vil få hverdagen i Klubben til at fungere mere hensigtsmæssigt.

Vi skal nemlig også tage vores forbehold og derved er klubtilbuddet som jeres børn normalt kender, skudt til hjørne. Hverdagen de kommende uger er meget anderledes end vores normalt vibrerende og pulserende tilbud.

I kan kontakte os på mail: klubbentphu@kk.dk eller give os et ring på 33 15 69 30.

Med de allerbedste Corona fri krammere og et håb om et snarligt gensyn

 

Klubben Thomas P. Hejle.

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930 klubbentphu@kk.dk
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.