Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Vi nærmer os jo genåbningen, og hermed er nyeste info fra forvaltningen:

Kære forældre

Sundhedsstyrelsen meldte tirsdag aften sundhedsfaglige retningslinjer ud om, hvordan vi skal åbne vores skoler, specialskoler, fritidshjem og klubber op fra på onsdag den 15. april.

På den baggrund er vi i København i fuld gang med at planlægge genåbningen af alle vores skoler, specialtilbud, fritidshjem og klubber. Genåbningen vil ske i takt med, at hver enkelt sted lever op til sundhedsmyndighedernes krav, så dagligdagen for dit barn kan håndteres sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi skal bl.a. sikre, at Sundhedsstyrelsens krav om god plads, begrænsede sociale kontakter, procedurer for hyppigt håndvask og grundig rengøring mm er på plads.

Alle forældre vil i slutningen af påsken modtage besked om, hvordan den præcise model for genåbning vil se ud på jeres skole, fritidshjem eller klub fra onsdag den 15. april.

Vi ved, at Børne- og Undervisningsministeriet arbejder med retningslinjer for, hvis enkelte forældre har et behov for, at deres børn fritages fra at møde op i skolen. Det hører i naturligvis nærmere om, så snart vi ved mere.

Alle forældre snart vil modtage en orientering gennem e-Boks fra Sundhedsstyrelsen om krav og gode råd ift. at mindske smitterisikoen. 

Læs mere på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfo

 

Vi vil selvfølgelig opdatere jer så snart alle medarbejdere er tilbage i klubben og vi har planlagt hvordan genåbningen skal udføres hos os.

 

På vegne af alle i TPHU og håb om et snarligt gensyn

Ledelsen i Klubben

Thomas P. Hejles Ungdomshus.

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930 klubbentphu@kk.dk
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.