Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Som I alle sikkert ved rammes Klubben Thomas P. Hejle, som alle andre, af regeringens nedlukning af Danmark. Vi har fået en præcisering fra forvaltningen i Københavns kommune som betyder at fra på mandag den 16/3 og 14 dage frem så er Klubben helt lukket.

Følgende melding kom fra Københavns kommune til jer forældre:

Lige nu fremgår det af kommunens øvrige forskellige platforme/sociale medier, at

Kommunens skoler og institutioner holder åbne torsdag 12. marts og fredag 13. marts. Forældre, der har mulighed for at holde deres børn hjemme, må meget gerne gøre det. Medarbejderne både i forvaltningen og ud på skoler og institutioner bruger torsdagen til at planlægge lukningen og forberede nødpasningen. Der vil blive kommunikeret bredt fredag og håber på forståelse for, at ikke alle spørgsmål kan besvares lige nu.

Vi er selvfølgelig frustrerede over det også rammer os, men vi kan se meningen i dette tiltag og bakker op.

Det betyder at alle aktiviteter og arrangementer ligger stille for nu. Vi har bl.a. en Forza fodboldturnering som skal finde en vinder på et senere tidspunkt. Vores Dodgeball turnering fredag den 27/3 bliver naturligvis også ramt og udskudt.

Hvis I skulle have eventuelle opklarende spørgsmål er I velkomne til at rette henvendelse til Klubbens ledelse på telefon 33 15 69 30.

Vi opfordrer samtidig jer alle til at følge med i dagspressen, hvor eventuelle nye indsatser/tiltag som har betydning for Københavns Kommune skoler og institutioner vil blive meldt ud.

På vegne af alle i TPHU og håb om et snarligt gensyn

Ledelsen i Klubben

Thomas P. Hejles Ungdomshus.

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.