Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Så er der endnu en gang en masse nyt fra klubben. Ny madmedarbejder på mandag, møde for alle 5. klasser ang. JK tilbud, turnering i Dodgeball og Counterblox, Musik og Modeshow mm. Mere om det herunder.

Velkommen til Alex.

Det er med stor glæde at vi kan fortælle jer at vi endelig har opgraderet på vores mad- og køkkenaktivitet. Vi har ansat Alex Puddu som vil bruge fire dage, mandag til torsdag, i Klubben med det ene formål at lave lækker, sund og nærende mad til os alle sammen. Alex har masser af erfaring med et sådant job, det kombineret med hans italienske rødder lover godt for kvaliteten på tallerkenen. Han vil også begynde at lave madplaner for én måned af gangen, de er inkluderet i vores nyhedsbrev sidst på måneden.  

Se madplanen for marts her: TPHU-Menu-Alex-marts-2020.pdf

Alex starter mandag den 2. marts og vi glæder os til at byde ham velkommen.

Det betyder samtidig at de pædagoger som har haft madaktivitet nu har mulighed for at bruge endnu mere tid i deres respektive aktiviteter/værksteder. Så forvent mere krea, musik, tegne, sy og træværksted.

Månedsplan for marts

Se den nyeste månedsplan her: Månedsplan-uge-10-14-2020.pdf

Musikshow

Husk vores Musikshow fredag d. 6/3 kl 15:30 til ca. 16:30. Der vil være snackbod, musik og dans med klubbens børn.

Møde med vores 5. klasser omkring JK tilbud.

Vi vil mægtig gerne indbyde vores nuværende 5. klasser, på tværs af skoler, til et lille infomøde omkring JK og det tilbud man får dér. Mødet forgår fredag den 13. marts i Klubbens diskotek. Vi starter 15.30 så kan alle forhåbentlig nå at være med. 

På mødet er der både FK og JK personale der vil fortælle mere indgående omkring JK tilbuddet og hvilke muligheder og privilegier det medfører. Desuden vil ungerne have mulighed for at stille afklarende spørgsmål. JK er et tilbud og ikke et krav, man kan sagtens gå i FK til man fylder 14. Vores erfaring er dog at et mere skræddersyet tilbud til vores pre-teens er både relevant og populært. 

Man skal ikke tilmelde sig til mødet, bare mød op. Det forpligter heller ikke at være med, det er et simpelt informationsmøde hvis hensigt er gennemsigtighed og et afklarende fokus.

Vel mødt.

Dodgeball turnering

Fredag d. 27/3 har vi Dodgeball turnering i blå sal kl 15-18. Så er det bare at lave hold på 5, finde et gruppenavn og et sejt eller sjovt outfit og melde sig til hos Patrick eller Carlo! Har man ikke et helt hold, kan man godt melde sig til alligevel, så hjælper vi med at sætte hold sammen.

Counterblox turnering

Fredag d. 3/4 er der turnering i Counterblox! Kom ind i klubben, se plakaten og hør mere!

Påskelukket

Husk at klubben har lukket hele påsken, fra og med d. 4/4, til og med d. 13/4. Så rigtig god påske herfra til den tid!

Modeshow

Tirsdag d. 21/4 har vi modeshow sammen med flere andre klubber. Temaet er "Verdens skove" og børnene vil gå modeshow sidst på dagen i Grøn Sal. Julia i syværkstedet er arrangør og der er allerede godt gang i de hjemmelavede kreationer. Mere info kommer i næste nyhedsbrev.

Glemmetøj

Tænk, vi har allerede vores glemmekasse fyldt op igen! Så husk at komme og kigge efter de glemte sager senest fredag d. 13/3. Vi donerer resten væk igen derefter.

 

Vi vender tilbage i april! Vi ses!

 

Med bedste hilsener

Klubbens medarbejdere

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.