Klub TPHU

Se denne email online

Kære forældre

Velkommen i det (ikke helt) nye år! Så har vi endelig haft tid til årets første nyhedsbrev. Vi glæder os over at kunne præsentere en masse spændende aktiviteter for jeres børn, ud over at holde fast i vores velkendte dagligdag. De nærmeste arrangementer beskrives kort her, og i løbet af foråret kommer også modeshow, klubbernes dag i Tivoli og selvfølgelig sommerfesten i juni.

Lukkedage 2020 samt sommeråbent

Klubbens lukkedage er: 6+7+8/4, 22/5, 5/6, 24+28+29+30+31/12. Desuden er klubben lukket 1/5.

Heldigvis er sommerferielukningen afblæst i år! Dvs. at klubben har åbent HELE sommerferien uge 27-33 fra kl 10-18 for alle afdelinger! Vi glæder os til at arrangere nogle hyggelige ture.

Månedsplan for februar

Se den nyeste månedsplan her: Månedsplan-uge-6-9-2020.pdf

Vinterferie åbent

Husk at klubben har åbent i vinterferien fra kl 10-18 for alle afdelinger. Vi holder børne planlægningsmøde mandag kl 12, så børn skal komme der, hvis de vil have indflydelse på aktiviteter og ture i løbet af ugen. Vi er hjemme i klubben mandag, og fredag til fælles mad og bio. De andre dage kan vi være på tur. Programmet offentliggøres på klubbens sociale medier, som I finder nederst her på nyhedsbrevet.

Fastelavn

Fredag d. 21/2 bliver fastelavnsdag i klubben! FK og JK får boller, cacao og søde sager, hvis de lykkes at slå hul på tønderne ;-) Der vil også være lege og aktiviteter som bl.a. fastelavnsbingo. Hold øje med plakater og opslag i klubben for de nøjagtige tider! Og husk da selvfølgelig at komme udklædte! ;-)

Fårza rangliste

Mandage og torsdage i uge 8, 9, 10 og 11 spilles der Fårza fodbold rangliste for FK og JK! Find de voksne fra bevægelsesteamet for at melde dig til!

5 a-side turnering med FØS netværket

Fredag d. 28/2 får vi besøg af vores netværksklubber til en 5 a-side fodboldturnering! Find også her de voksne fra bevægelsesteamet for at melde dig til!

Musikshow

Fredag d. 6/3 kl 15:30 åbner vi endnu en gang dørene op i Grøn Sal for et fabelagtigt Musikshow! Tilmeldinger fra optrædende strømmer allerede ind. Og børn som har lyst til at optræde skal tilmelde sig i musik og lave aftale ang at øve op til showet. Husk at familien er velkommen til at overvære showet.

Krea søger genbrugsmaterialer

Krea søger materialer til genbrugskunst, som fx rene glas uden etiketter og gerne med låg, paprør+ruller, bøger og blade. Tak!

JK nyt

JK har bowlingtur d. 20/2 og spilleuge i hele uge 9! Kom op og spil alt muligt og skrab flest point sammen!

Nye takster

De nye klubtakster for børn bosiddende i Københavns Kommune i 2020 er: FK/JK 432,- og UK 0,-

 

Vi vender tilbage i marts! Vi ses!

 

Med bedste hilsener

Klubbens medarbejdere

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.