Klub TPHU

Se denne email online

Kære børn og forældre

Først en tak til de deltagende børn til vores FK fest! Det var hyggeligt og der var gang i den indtil den sidste energi var brugt op. Der var popcorn, saft, disko og danselege i stride strømme. Og så holder vi endda fest igen allerede d. 1/11 igen til vores HALLOWEEN fest! Stor tak til til alle som bidrog med de fine tegninger til udstillingen! 

Ny månedsplan

Klik på: Månedsplan - uge 40-44 (2019)

Forældermøde

Torsdag d. 24/10 kl 17-18:30 holder vi forældermøde for alle afdelinger... Kom og hils på dit barns kontaktpædagoger og hinanden. Klubben er vært for en kop kaffe. Dagsordenen bliver sendt ud på ekstra nyhedsbrev 14 dage før mødet og på hjemmesiden.

Glemmetøj

Husk at kigge efter det glemte guld (eller bare gamle gym bags - helst inden de kravler væk selv) i glemmekassen og spørg efter småting/elektronik i foyeen. Der bliver sikkert tømt ud i løbet af efterårsferien... Ikke afhentede effekter vil blive doneret til en genbrugsbutik.

Efterårsferie i klubben

Vi har åbent for alle afdelinger (FK, JK og UK) fra kl 10-18 hver dag. Planlægning af ugen mandag kl 12. Husk madpakker!

(Husk at FK kolonien er rykket til uge 27)

Halloween

Bente Bøh bliver gemt mandag til torsdag i uge 44. Slik til finderen! Og fredag d. 1/11 holder vi jo Halloweenfest, som igen er indenfor klubbens normale åbningstid. Der vil være gysergang, uhygge, disko, dans, lege, gyserhistorier, safezone, sminkeworkshop mm. MEN... Kom udklædte, ellers kan man jo ikke skræmme det uhyggelige tilbage, vel? Og så er stemningen bare bedre når alle er klædt ud :-) Vi lover at gøre vores bedste! Det er igen gratis og kræver IKKE tilmelding! Uhuhuhahahaha...

UK ture

Standup, Skam 3 teater 31/10, FCK i Parken. Spørg dine UK voksne og hold øje med plakaterne!

 

Med bedste hilsener

Klubbens medarbejdere

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.