Klub TPHU

Se denne email i din browser.

Kære forældre

Sommerferien nærmer sig, men vi er der ikke helt endnu. Det betyder at der stadig er liv i Klubben og at vi har masser af spændende ting på programmet i juni måned.

Ny månedsplan og værkstedsskema følger her:

Månedsplan uge 23-30 - 2019

Skema over værksteder

Sommerfest fredag d. 14/6 kl 17-21

Igen i år holder vi sommerfest for børn, forældre og bedsteforældre. Vi starter grillen kl. 17. Så kig forbi til nogle hyggelige timer. Se vedlagte invitation eller snup en i foyeen. Der er deadline for tilmelding på onsdag d. 12/6.

Indbydelse til sommerfest 2019

Sommerferie lukket

Forvaltningen har nu indført tvungne lukkeuger i sommerferie perioden. Det gælder også for TPHU. Det betyder at Klubben er lukket i uge 28, 29 0g 30.

I uge 27, som er første sommerferieuge, har vi åbent fra 10-18 alle dage og for alle medlemmer.

I uge 31, 32 og 33 er der ligeledes åbent 10-18 alle ugens dage. Vi går tilbage til normale åbningstider mandag den 19 august. Det betyder at Ungdomsklubben igen har aften åbent.

Opdatering af mobilnumre.

Vi oplever fra tid til anden at vores kontaktinfo på jer forældre er mangelfuldt. Oftest sker der ved skift af mobilnumre. Vi vil derfor gerne opfordre jer til at huske på os når I får nyt nummer. Det er ikke optimalt at vi ikke kan få fat I jer når der er behov for det. Så vær sød at smide en mail til klubben når I får nye mobilnummer. På forhånd tak.

Klubben får besøg af en inklusionsvejleder

I klubben Thomas P. Hejle bestræber vi os altid på at opkvalificere vores pædagogiske praksis. Derfor har vi inviteret Karen, som er inklusionsvejleder, ind for at observere hverdagen, snakke med børn, unge og medarbejdere om inkluderende børnemiljøer samt børn og unges trivsel og udvikling i fritidsklubben.

Vi ser frem til et samarbejde med Karen, og en videreudvikling af vores pædagogiske praksis.

Lukning af telefon 7/6

I morgen d. 7/6 er vores alm telefon lukket pga opgradering af udstyr. Så benyt vores UK mobil med nr 29 72 69 30 i stedet.

Mobilepay!

Endelig efter mange forespørgelser har klubben fået mobilepay til indbetaling til materialer og mad. Dette kan benyttes ved personligt fremmøde i foyeen.

 

Det var alt for denne gang! Vi Ses!

Kh. Medarbejderne i Klubben Thomas P Hejle

 
Vil du kontakte klubben? Skriv til denne mail:
Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K, Tlf. 33 15 69 30
Facebook
Du får dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via klubtphu.dk
Vil du ændre eller stoppe tilmeldingen, klik her.