Klub TPHU

Se denne email i din browser.

Hej! Så er det tid til nyhedsbrev igen! Vi har haft masser af sjove aktiviteter siden sidst! Bl.a. Høvdingebold, Fårza rangliste, Modeshow, JK fest og meget mere. Som sædvanligt har det været en fornøjelse at lave det hele sammen med jeres børn, som har støttet talstærkt op! Også tak for det store forælder fremmøde til Modeshowet!

Opdaterede forælderoplysninger

Det er vigtigt at huske, at give Klubben besked om ændrede telefonnumre og adresser mm.! Vi får dem ikke automatisk! Husk også selv at ændre modtagermail til dette nyhedsbrev hvis relevant og framelde jer igen når jeres barn stopper i klubben. Dette kan gøres nederst i hvert nyhedsbrev. 

Ny månedsplan for ekstra-aktiviteter følger her:

Månedsplan uge 14-18 2019 (PDF)

Glemmetøj

Alt glemmetøj står fremme i foyéen. Kom og kig efter jeres børns "forsvundne" sager. Der er meget... Det vil stå fremme indtil påskeferien, og vil derefter blive givet til genbrug.

Skatetur

Hver anden onsdag går skateturen til Jægersborg, hvor børn med skriftlig tilladelse hjemmefra kan tage afsted med klubben kl 15 og er tilbage kl 18. Tilladelsen fås i foyéen. Turen er gratis. Se dagene i månedsplanen.

Lukkedage

Husk at klubben er lukket HELE påskeferien, også de tre hverdage 15, 16, 17. april før helligdagene. Derudover har vi også lukket 1/5, 31/5 og 5/6.

Medarbejder nyt

Simone stopper som studerende d 31/5, men fortsætter som vikar, og Josephine starter som ny studerende derefter. Det har vi mere om i næste nyhedsbrev.

Vi siger velkommen til Martin, som er ny medarbejder i JK pr. 1/5 og Jeppe som er ny vikar i huset fra nu af!

Studieprojekt i klubben

Vi er to studerende der arbejder med vores bachelorprojekt og vi bruger TPHU til at indsamle empiri via. observationer, iagttagelser og spørgeskemaer. Vi har primært fokus på bevægelse og vil i den forbindelse undersøge hvilke sammenhænge der kan være mellem klubben og sportsforeninger, samt hvad pædagogens arbejde kan bidrage med ift. at få motiveret de unge. Vi vil være til stede de næste 4-5 uger ca. 
Mvh. Patrick og Luca. UCC Campus Carlsberg. 

Ombygningerne...

Der er rigtig meget gang i ombygning, maling og renovation af hele ungdomshuset i øjeblikket. Bær over med os, og glæd jer sammen med os til det er overstået og vi kan nyde et top-shinet Disko og komme i gården igen snart!!!

UK nyt

For de store, vil der onsdag den 24. april være tur til DR Byen fra kl 18-21:30. For mere info, snak med onsdags UK holdet ;-) Der er rollespil for UK d. 10/4!

 

Det var alt for denne gang! Vi Ses!

Kh. Medarbejderne i Klubben Thomas P Hejle

 
Vil du kontakte klubben? Skriv til denne mail:
Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K, Tlf. 33156930
Facebook
Du får dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via klubtphu.dk
Vil du ændre eller stoppe tilmeldingen, klik her.