Klub TPHU
   

Nyhedsbrev for Klubben Thomas P. Hejle marts 2019

Kære forældre

Så nåede vi til marts. og som sædvanligt er der masser at lave i/med klubben. Fastelavn, turneringer, biograftur, modeshow mm. 

Her er de nyeste aktivitetsplaner:

Månedsplan - uge 10-13 (2019)

Fast ugeskema for værksteder

Stine Marie stopper i JK.

Det er med tungt hjerte at vi siger farvel til Stine Marie. Hun stopper i Klubben 28. februar da hun har fået drømmejobbet. Det indebærer bl.a. rejser til varmere himmelstrøg, det under vi hende.

Tak for alt Stine. Du har leveret en fantastisk indsats i din tid i TPHU og det var tydeligt at se hvordan børn og unge reagerede på nyheden om at du stopper. Vi håber du kigger forbi hvis du er i nærheden af Nørreport engang imellem.

Alt godt på din vej videre, Stine!

Fastelavnsfest

Husk at vi holder fastelavnsfest for alle afdelinger i klubben i morgen fredag d. 1/3 fra 12-17:30! Der vil være tøndeslagning for FK kl 15:30 og JK/UK kl 16:30, gratis fastelavnsboller, cacao, lege og catwalk. Kom udklædt! (Helst...)

Slik i hverdage

Vi oplever en gang i mellem, at børn medbringer og vil spise slik i klubben andre dage end fredag. Det er kun fredag som er slik dag og andre dage skal det pakkes væk i skoletaske eller afleveres i foyeen. I FK må tyggegummi og chips ikke medbringes overhovedet. Vi opfordrer jer til at tage en snak med jeres børn herom.

Ny dag i Bordtennis

Klubbens bordtennis rykker fra tirsdag til torsdag kl 15-17. Lukas fra Kbh/Frb. bordtennisklub kommer som gæstelærer sammen med Henrik.

Biograftur torsdag d. 28/3

I foyeen er der tilmeldinger til biografturen til Dumbo i Park Bio. Der er 20 pladser og billetter koster 20 kr. Vi tager fra klubben kl 14:45 og filmen slutter kl 18, hvor børnene skal hentes eller tage hjem selv. Tilmeldingen skal underskrives af en forælder/værge og afleveres sammen med de 20 kr. i foyeen. Husk penge til snacks.

Modeshow fredag d. 29. marts

Igen i år holder klubben modeshow i grøn sal, men denne gang kun for vores egne børn. Der er to ens shows, et kl 16 og et kl 16:30. Det er børnenes helt egne kreationer. Forældre og famile er mere end velkomne! Der vil være snackbod for tilskuere. Kom og støt op om vores dygtige og flittige børn!

JK fest fredag d. 29. marts.

Så er der igen fest i juniorklubben.Fredag den 29. marts slår vi dørene op for en forrygende aften. Vi starter kl. 18 og fester frem til 22.00.Festen, mad, knas og drikkelse er gratis. Så tag lige dine bedste venner under armen og kom i dit allerbedste festskrud! Tag en tilmeldelsesseddel i JK. Der er svarfrist helt frem til onsdag den 27.Ses vi? Det bliver mega fedt.Bedste hilsner fra de voksne.

Klubbernes dag i Tivoli tirsdag d. 14. maj kl 16-22

Igen i år arrangerer vi tur til Klubbernes dag i Tivoli såfremt der er interesse for at deltage og optræde. Sæt X i kalenderen og kontakt Lars, hvis I vil høre mere om hvordan børn ansøger om at optræde på plænen.

Påskelukket

Husk at Klubben er lukket fra søndag d. 14/4 til og med mandag d. 22/4!

Næste nyhedsbrev udkommer sidst i marts måned.

 

Hvis I er i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte os på telefon 33 15 69 30 eller skriv en mail på klubbentphu@kk.dk

Mvh. Personalet i Klubben Thomas P. Hejle

 
     
 

Facebook

Youtube

Instagram
   
 
Frameld nyhedsbrev klik her