Klub TPHU
   

Nyhedsbrev for Klubben Thomas P. Hejle november og december 2018

Kære Forældre

Hermed et nyhedsbrev fra Klubben TPHU, om tiden fra nu af og indtil nytår. Julen nærmer sig ude i byen, som inde i klubben. Og det kommer til at kunne mærkes!

Information om aktiviteter

Ny månedsplan og fast værksteds ugeskema er nu på forsiden af hjemmesiden og herunder! Husk at månedsplanen er et supplement til ugeskemaet og at dagens aktiviteter altid er at finde på whiteboardet i foyéen.

Månedsplan

Ugeskema for værksteder

Børnemøde i kontaktgrupper

I fredags havde vi børnemøder ude i alle kontaktgrupperne. Vi have en rigtig fin dialog med ungerne særligt om brugen af mobiltelefoner i klubben. Vi har aftalt at det er ok man sidder og slapper af med mobilen lige når man kommer fra skole et kvarters tid, hvis man har behov for det, men så skal man også finde på noget andet at lave. det kunne være værksteder, salene eller bare tage sin bedste ven eller pædagog under armen og finde på noget sjov.

Julehygge 2/12 kl. 14-17

Igen i år åbner klubben op for julehygge første advent med banko, juleklip, musik, glögg, æblekiver og knas. Der er ikke tilmelding og der er åbent for alle afdelinger samt familien. Vi håber at se en masse glade unger sammen med søskende, forældre og bedsteforældre. Børn kun ifølge voksne. Husk kontanter til baren!

Hvis nogle medlemmer vil være med til optræde med julesange sammen med Andreas og Lars så kontakt Lars.  

Værksteder i julen

Der er ekstra fokus på de julegaveproducerende værksteder fra nu af. Krea og Sy + hvis muligt et tredje (julebilleder, jule CD, tegning), har åbent hver fredag. Husk at træværkstedet er lukket da Finn er på barsel. I uge 51 gemmes nissen Teddy Ring, som mod aflevering i foyéen kan indløses til lidt godter ;-)

Krea efterlyser små syltetøjsglas med låg UDEN etiketter :-)

Kun for JK

Der er julebag i hele uge 47!

Der er pakkeleg hver dag i december!

Kun for UK

Der er igen gratis teatertur for UK og 21-tilbud tirsdag d. 11/12! Kom med, det er vildt fedt! Tilmelding hos Stine M. Se plakaten herunder.

Teatertur 11-12-18

Der er julefrokost for UK torsdag d. 20/12! Det bliver med garanti hyggeligt og lækkert! Hold øje med Sms i ugen op til!

Søndag d. 2/12 er der ikke normal UK, men det er muligt at komme til julehygge sammen med familien.

Søndag d. 23/12 er UK ligeledes lukket da vi er gået på tiltrængt juleferie.

Julelukket

Klubben holder julelukket fra mandag den 24/12 til og med tirsdag den 1/1. Vi åbner altså igen onsdag den 2/1 kl. 12.30.

... og til sidst:

Rigtig god jul og godt nytår når vi kommer dertil!

 

Hvis I er i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte os på telefon 33 15 69 30 eller skriv en mail på klubbentphu@kk.dk

 

Mvh. Personalet i Klubben Thomas P. Hejle

 
     
 

Facebook

Youtube

Instagram
   
 
To unsubscribe click here, to edit your profile click here.