Klub TPHU

Kære forældre

Som I sikkert har fået med, så er der igen mulighed for at de store klasser kan komme i skole én dag om ugen, hvor tilbuddet/undervisningen vil være af udendørs karakter. Klubberne har derfor mulighed for at åbne op for de pågældende klasser, på de dage hvor de er i skole med udendørsrammerne. Dette skal ske i overensstemmelse med det øvrige tilbud som klubberne praktiserer og udøver med de gældende Corona restriktioner.

TPHU kan af logistiske og organisatoriske grunde desværre ikke understøtte dette tilbud. Vi har fokus på smitteopsporing og en hurtig udredning af samme, derfor er alle vores 4. klasser adskilt på daglig basis. Det gør også at vores personale prioriterer at sikre et trygt og godt tilbud til de fysiske fremmødte i Klubben. For at imødekomme de store klasser vil vores tilbud til vores 4. klasser skifte karakter og helt konkret betyde færre voksne.

Derfor har vi besluttet, i samråd med forvaltningen, at vi bibeholder det gode trygge tilbud til vores 4. klasser, og vi stadig laver opsøgende trivselarbejde med flere af vores store børn og unge.

Vores håb er, at efter påske så tillader de gældende Corona restriktioner at Klubben kan åbne mere op og få flere børn og unge fysisk ind i TPHU igen 🙂

Så vi følger spændt med på regeringens kommende udmeldinger.

Vi sætter stor pris på jeres støtte og imødekommendehed. Vi savner jer alle sammen 🙂

 

På vegne af personalet i Klubben Thomas P. Hejle

Morten Kamper

Leder.

Klubben Thomas P Hejle

Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K

Tlf 33156930

klubbentphu@kk.dk

Facebook

Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.

Ser denne mail mærkelig ud? Se denne email online

 

Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.