Klub TPHU

Kære forældre

Hermed en hurtig update fra Klubben efter at vi igen har åbnet op for vores 4. klasser. Det var dejligt at se jeres børn igen og vi kunne fornemme at gensyns glæden var gensidig. Selvom jeres børn kommer tilbage til en hverdag i Klubben som er langt fra den kendte, så var humøret i top og huset summede af liv. Vi har jo klasseopdelt jeres børn, og indtil der kommer en ny udmelding fra myndighederne, vil dette være daglig praksis i TPHU.

Det betyder så samtidig at vinterferien i Klubben vil være meget anderledes end normalt. og det er stadig kun vores 4. klasser der kan benytte tilbuddet i denne uge. Derfor beder vi jer melde ind hvis jeres børn kommer i Klubben i uge 7. Tidsfristen for tilbagemelding er torsdag kl. 18. Vi er med på at dette kan virke lidt tosset for jer, men det er et vigtigt redskab for vores koordinering. I kan melde tilbage på klubbens mail: klubbentphu@kk.dk

På denne måde kan vi planlægge en god vinterferie og sørge for at det stadig er trygt og sikkert at være i Klubben for alle parter. Vi henstiller og anbefaler at I holder jeres børn hjemme i ferien hvis I har mulighed for dette.

Klubbens personale har desuden fået tilbud om to ugentlige kviktest gennem forvaltningen. Dette tiltag er med til at bryde smittekæder og gør vores tilbud endnu mere sikkert. Tilbuddet er frivilligt men jeg er sikker på at mit personale vil benytte sig af denne mulighed.

Tilbage er blot at sende nogle gode varme hilsner, i denne kolde tid, tilbage til jer allesammen. Og endnu engang tak for jeres opbakning og forståelse.

Morten Kamper

Leder i Klubben.

Klubben Thomas P Hejle

Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K

Tlf 33156930

klubbentphu@kk.dk

Facebook

Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.

Ser denne mail mærkelig ud? Se denne email online

 

Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.