Klub TPHU
Kære forældre!
Endnu engang lidt information, med udgangspunkt i gårsdagens nye udmeldinger om forlængelse af restriktionerne. Klubben har frem til og med den 7. februar nødpasning for vores 4. klasser.
Det betyder at Klubben er lukket medmindre I som forældre har et helt specielt behov for at få jeres barn passet. Klubben er åben 12.30 til 18., for de børn som har nødpasningsbehov.
Vi vil samtidig gerne opfordre jer til at bruge Klubben som absolut sidste mulighed for pasning. Vi er meget Corona bevidste og vi håber at I prioriterer ikke at sende jeres børn i Thomas P. Hejle. På denne måde er I med til at standse Covid-19 spredningen.
Så vi opfordrer alle, i tråd med myndighederne, til at holde jeres børn hjemme og undgå at sende dem i Klub. Skulle I have brug for nødpasning fra mandag den 18/1 skal I melde ind til Klubben. I kan skrive på denne mail: klubbentphu@kk.dk
På denne måde kan vi lave en plan der gør at vi stadig har et trygt og sikkert tilbud til børn og voksne i TPHU.
Vi vil igen igen igen gerne takke for jeres samarbejde omkring Corona situationen og jeres forståelse for, hvordan vores hverdag og jeres børns, bliver påvirket. Vi kan nu efter 14 dages nedlukning efter jul og nytår konstatere at I alle har forstået beskeden og bakker op. Tak! Det betyder meget.
Vi kommer med mere relevant information hvis vi modtager nyt fra forvaltningen.
Vi ser frem til snart at åbne Klubben igen, vi savner jeres børn!
 
Ledelsen i TPHU.

Klubben Thomas P Hejle

Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K

Tlf 33156930

klubbentphu@kk.dk

Facebook

Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.

Ser denne mail mærkelig ud? Se denne email online

 

Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.