Klub TPHU

Kære forældre.

Hermed et oktober nyhedsbrev fra Klubben. Da vi stadig er underlagt Corona regler kommer vores efterårsferie og Halloween til at være lidt anderledes end normalt. Vi beklager de mange aflysninger der kommer i kølvandet på retningslinjer og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og forvaltningen. Vores fokus er, trods omstændighederne, at opretholde et trygt og sikkert klubtilbud, derfor må nogle af vores store planlagte arrangementer være på stand by indtil andet er udmeldt. Husk at forældre og andre afhentere stadig skal bære mundbind i klubben. Disse fås gratis i foyeen.

Uge 42. Efterårsferie.

Vores normale ture ud af huset vil i uge 42 være skåret ned til et minimum og i stedet er der fokus på at skabe hyggelige dage sammen i Klubben. Vi mødes med de børn der kommer i klub om mandagen og planlægger ugen. Vi håber at kunne tage på en enkelt tur, ellers vil der være masser af aktiviteter og fede dage internt i Klubben. Så følg med på vores sociale medier og se hvad uge 42 bringer når vi ligger programmet op mandag den 12. oktober.

Halloween.

Halloween er ligeledes ramt af Corona omstændighederne. Men vi markerer dog stadig Halloween. Det bliver dog med et andet indhold og vores normalt fantastiske ”Gysergang” og efterfølgende dansefest vil derfor blive sat på stand by i år. Men det bliver stadig en fed dag i Klubben med lækker mad og lidt uhyggelig hyggelig stemning. Mere info når vi nærmer os.

Forældremøde i uge 43.

Vores forældremøde i uge 43 er også ramt af de nye omstændigheder, derfor er dette også aflyst. Skulle I forældre have behov for at snakke med os i Klubben omkring jeres barns start eller andet der kunne optage jer, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Glemmetøj.

Leder i efter den lækre dyre sweater I købte i sommers eller mangler I et par indendørssko? Så kig forbi Klubben, måske det ligger her. Vores erfaringer er at oftest kan I være heldige. Vi hænger glemmetøjet op mandag den 5. oktober og det er fremme til og med fredag i uge 43. Vi giver det så videre til velgørende formål.

Rollespils-workshop
Tirsdag d. 29. september starter vi et forløb i træværkstedet, hvor man kan lave rollespilsvåben som vi kan bruge i klubben.Vær med til at designe, skabe og slås med de våben vi laver.Det er gratis at være med til workshoppen fordi de våben vi laver bliver i klubben til fælles brug. Workshoppen vil foregå:
Tirsdag d. 29. september Onsdag d.30. september  
Tirsdag d. 6. oktober Onsdag d.7. oktober Torsdag d.8. oktober
Tirsdag d. 20. oktober Onsdag d.21. oktober  
Tirsdag d. 27. oktober Onsdag d.28. oktober Torsdag d. 29. oktober

Man kan ikke lave træ-ting samme dage som workshoppen.

Renovering af pusterummet

Pusterummet er i gang med en renovering og vil være lukket indtil uge 43. Tegning vil foregå i disko indtil da.

Bag for en sag

Vi i Juniorklubben har i år tilmeldt os Bag for en Sag, som i år støtter Børn, Unge & Sorg.

”Ingen børn og unge må nemlig stå alene med deres sorg”.

I den anledning håber vi, I vil komme og støtte op om sagen. Der vil være mulighed for at købe kage i foyeen fredag d. 2/10, 9/10 og 23/10.

Alle børn i klubben må de omtalte fredage medbringe 10 kr. ekstra til køb af kage.

Vi tager imod kontanter og mobilepay. Har du ikke mulighed for at komme, er du velkommen til at donere en skilling på mobilepay: 80 40 15. Husk at skrive nummeret: 647 i kommentarfeltet.

Vi følger myndighedernes anbefalinger i forhold til covid-19 samt øget fokus på hygiejne.

Vi håber på at se jer!

Med de allerbedste hilsner

Personalet i Klubben TPHU

Klubben Thomas P Hejle

Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K

Tlf 33156930

klubbentphu@kk.dk

Facebook

Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.

Ser denne mail mærkelig ud? Se denne email online

 

Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.