Klub TPHU

Kære forældre

Hermed et september nyhedsbrev fra TPHU. Klubben er i fuld gang efter sommerferien, her er masser af nye glade børn og vores ”gamle” unger er stadig at finde i Klubben. Indkøringen af nye 4. klasser er i fuld gang og vores værksteder og aktiviteter summer.

Klubben har et tilfælde af Corona virus.

Desværre er Klubben også blevet ramt af et tilfælde af Corona. Det drejer sig om et barn på Zahles Seminarieskole. De nødvendige foranstaltninger er sat i gang og Klubben arbejder efter bedste evne med Sundhedsstyrelsens og forvaltningens retningslinjer.

Vi har alle fokus på god korrekt hygiejne og eventuel smitte opsporing. I som forældre kan være sikre på at sikkerhed og tryghed står øverst på vores huskeliste og dagsorden!

Hold jer løbende opdateret om situationen og håndteringen på klubbens facebookside:

https://www.facebook.com/ThomasPHejle/

Hvad sker der i den kommende tid?

Nedenfor kan ifølge lidt med i hvad Klubben har på programmet den kommende måned, og der er mange ting at glæde sig til.

Bordtennisturnering.

Vi afholder bordtennisturnering den fredag den 25. september i fritidsklubben. Det sker mellem 15 og 18. Der er tilmelding til Patrick som også laver kampprogram. Så så tag fat i ham og bliv registreret.

Indkøringsfest.

Fredag den 2. oktober markerer vi at vores indkøringsperiode for de nye 4. klasser er ved at være slut. Det fejrer vi med lidt forskellig festivitas. Der kommer mere info tættere på denne dato.

JK Tivolitur.

Fredag den 19. september tager Juniorklubben i Tivoli. Det koster 100 kr. at deltage, har du selv Wildcard er det gratis. Klubben serverer mad inden afgang og vi er hjemme igen omkring kl. 23. Se vedhæftede indbydelse. Det bliver mega sjovt!

Glemmesager.

Klubben har en masse tøj, sko og nips liggende som er blevet glemt. Så mangler dit barn en sweater, hættetrøje eller et smykke? Ja så kan det måske være at det ligger hos os. Så kig forbi og se om I kan finde det! Lige inden uge 42 hænger vi alt glemt tøj op i vores foyer.

MobilePay/penge til mad og aktiviteter i Klubben.

I som forældre har mulighed for at indbetale til jeres barn mad-/aktivitetskonto via MobilePay. Det kræver dog at i fysisk kommer ind i Klubben og betaler der. I fremviser så kvitteringen I fik og så registrerer vi det på kontoen. I kan også betale kontant. Jeres børn må gerne komme med kontanter til os og på denne måde betale selv.

Madplan for september.

September Alex's menu

 

Med de allerbedste hilsner

Personalet i Klubben TPHU

Klubben Thomas P Hejle
Nørre Voldgade 23, 1358 Kbh. K
Tlf 33156930
Facebook
Svar venligst ikke på denne mail, men benyt ovenstående oplysninger.
Ser denne mail mærkelig ud? Se denne email online
 
Vil du ændre eller stoppe modtagelsen af nyhedsbrevet, klik her.